Et vinterliv!

Iglooen vår har mistet spensten etter mildværet som kom rett etterpå. Det ble ikke noen overnatting denne gangen, men vi venter fremdeles på mer snø. Nå har kulda satt seg litt mer, og vi koser oss med både slalom, skøyter, ski og nytt for måneden: hopp! Granåsen har et helt nytt rekruttsenter med fantastisk flinke trenere som inspirerer de aller minste til å tørre å sette utfor 5-meteren. Ingen hos oss har ambisjoner om å bli 200 m hoppere, men støttes fullt og helt på at det er veldig fint for all framtidig leik og frikjøring at man lærer hvordan man lurt kan holde balansen i både sats og landing.

Image is everything!

Hoppkanten nærmer seg...

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s