Vi har en igloo i hagen, iglooling, igloolang!

VINTERHAGE: Relativt lydtett er den også - en perfekt lekeplass for barn!

Onkel Ragnars teori om at man må gange et estimert tall med pi for å få det endelige resultatet stemmer forbløffende ofte. Denne faktoren kan brukes ved alle typer usikre tall. Det kan være hvor mange tusen man tror en oppussing vil koste, hvor mange dager det vil ta å skrive en artikkel eller i dette tilfellet: hvor mange timer det vil ta å bygge en igloo ved hjelp av en «Ice-Box Maker». Det oppgitte estimatet var 1,5-3 timer….

ICE-BOX: Lag flotte snøblokker av alt fra sukker til slush

Vårt favorittblad Frilufsliv (abonnementet  følger medlemskap i Trondhjems Skiklub) hadde tidligere en artikkel om noen i Bergen som satte opp en lavvo i marka som de brukte som turmål. God ide! Hva med å sette opp en Igloo i Bymarka slik at man har et passe turmål for de små eller et samlingspunkt når man skal treffe andre kjente.  Vi har etappevis i helgen prøvd oss på versjon 1.0. Det var mye knoting, og neste gang skal vi legge mer energi i å lage et fundament med lik vinkel hele veien, men vi ble ikke avskrekket med første forsøk. Passer bare på å sette av tid*pi!

IGLOOKOS: Innvielse med kakao og frostrøyk

4 tanker på “Vi har en igloo i hagen, iglooling, igloolang!

  1. Utroooooolig coll da, Elin & Pål!!! Gratulerer med vel gjennomført prosjekt, knallbra! Et spørsmål jeg skulle spurt dere om lenge, hvor har dere kjøpt mattermosen til barna?

    • Takk for hyggelig kommentar! Så på yr at gleden kanskje blir kortvarig…regn fom i morgen ettermiddag. Thermosene kjøpte vi fra England på en egen Thermos butikk på internett. Vi bare googlet i vei. Finner de store i Norge nå på outnet.no bl.a. Våre små har 300 ml og vi har 500 ml.

  2. Tilbaketråkk: Vill gledes aktivitetsjulekalender 4. desember – Quinzee, et hus av snø i skogen | Vill glede

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s