Nytt år – nye turdrømmer!

Turdrømming er en aktivitet som er lett å like. Man kan for eksempel gå inn på NRK Nett-TVs kategori Natur og sitte i timesvis og se hvor andre har vært på tur. Eller klikke seg inn på et kart og se på både formasjoner og bilder over hvor det kan være fint. Planleggingen og drømmene er halve turen.

I 2012 drømmer vi om Trollheimen. Turtingnissen kom med boka Toppturer i Trollheimen, hvor forfatter Trond Børsting beskriver en rekke «smultringer».  Det er topper der de to øverste høydekurvene danner en strektegning som minner om en smultring. Trollheimen håper vi å utforske både til fots, sykkel, padlende og på ski til neste år.

Vi drømmer også om å være enda mer spontane til å ta småturer, som da vi en kveld i romjula med barnevakt dro ut på et jorde, satt oss på «bulken» og kitet bortover. Ikke så lett, men når vi fikk det til, suste vi avgårde – Utrolig artig! Vi håper på å bruke enda mer vindkraft på tur til neste år, både på snø og vann.

Sist, men ikke minst – vi vil gjerne ha flere med oss på tur! God nytt Turår!

KITE+BULK=GØY: Når barna er borte, danser vi med Dagmar på jordet!

1 tanke på “Nytt år – nye turdrømmer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s