Kulturting med Knutsen

Torsdag fikk vi vist at trøndere kan være veldig spontane.  Dvs det viste seg i ettertid at det  var østlendingen som dro det hele i gang, men trønderne kom raskt på banen. I lunsjen ble det observert i avisa at det skulle være åpning av utstilling med tegninger av Øystein Dolmen, bedre kjent som Knutsen i Knutsen & Ludvigsen, kl 17. Som litt over middels fans dro vi av sted rett etter barnehage og skole, slang innpå noen polarbrød på veien og fikk med oss åpningen. Det første som møtte oss var Rockheims lysfasade – fantastisk!

ROCKHEIM: Pyntet for anledningen med tegninger av Knutsen og Ludvigsen

Kjente Knutsen & Ludvigsen sanger ble spilt av Rockheims husband, og stolte foreldre kunne se at de små sang med og kunne tekstene, minst så godt som oss. Vi passet på å få kjøpt oss både plakater, pins og t-skjorter. Sistnevnte ble brukt med hell både til julebord og eksamensframføring dagen etter. Stemningen fortsatte inn i peppekakerbakingen som ble akkompagnert av Knutsen & Ludvigsens sanger. Dette satt sitt preg på årets pepperkakehus!

PEPPERKAKETUNNEL: Knutsen og Ludvigsen poserer foran tunnellen

Det er godt å se at man kan glede seg like mye over kulturting som andre turting!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s