Turtings (jule)gavetips

Lurer du på hva du skal gi til jul? Her er noen turting vi er veldig fornøyd med

  • Hjemmestrikkede ullplagg, som votter (som kan brettes ut og trekkes langt oppover), lue, teltsokker og luftig genser som mellomlag strikket med store pinner og tynt garn
  • Uno H20 – vanntette spillekort som kan brukes absolutt overalt

Uno-spilling i lyngen

  • Håndvarmeredisse kan kokes og gjenbrukes, og er perfekte til å varme opp hender og føtter
  • Selvlysende skyggeluer – spesielt viktig for padlere som ferdes sammen med båtfolk, og veldig fint for å finne igjen barn i skogen (og ikke blir tatt for å være elg)

Godt synlig padlebarn

  • Dragerbillige, dyre, store eller små, til snø, vann eller bare å holde i hånda, uansett en flott måte å kose seg ute i vinden
  • Paris ekspedisjonsbrett – går under navnet «bulk» hos oss og er kåret til årets turting i familien i 2009 og som et av topproduktene i 2010 og 2011, det nærmeste vi kommer Cecilie Skog og Børge Ousland. Fantastisk artig å bruke både til transport av turting og barn i skiløypa, til og fra barnehagen og ikke minst for artige familieaketurer. (Vi har snart brukt opp ett..)

Paris ekspedisjonsbrett - et "must" på vinteren

  • Sparkesykkel – årets turting 2010 både for voksne og barn, gjør at man kan ha flotte urbane ture til lekeplasser, skolegårder og andre steder.  Lett å ta med på buss, tog og trikk. Gir barnefamilier stor rekkevidde, helst med litt store hjul.
  • Tørrdrakt– årets turting 2011. Når vi engang bor i et land hvor havtemperaturen generelt er lav, er dette et fantastisk produkt for å utvide vannsesongen. I år startet vi padlesesongen med å leke i 4,5 graders vann i timesvis i påsken. Gir økt sikkerhet ved havpadleturer og gjør vannaktivitetermye artigere!

    4,5 grader er gøy med tørrdrakt!

2 tanker på “Turtings (jule)gavetips

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s